some mixed shit right about here
September 25th, 2009

dislocated

Jepp jepp. Förra helgen slet jag vänstra axeln ur led när jag surfade i Surfers Paradise, så nu är det sex veckor i mongo-mitella som gäller. Var på Royal Brisbane Hospital idag och läkaren sa att det är 90% chans att jag sliter den ur led igen. Känns ju bra… För det gjorde ju knappt ont… Aja, har fått testa lite nya grejer som morfin o methoxyflurane vilket var lustigt, även om smärtan väl tog bort lite av upplevelsen haha :)

Jaja, nu är det springbreak. Satt till halv fyra i natt o skrev ett assignment, så nu är jag ledig. På mina två första assignments fick jag 88% (7a, max betyg) och 19/20 (också 7a), får hoppas trenden håller i sig. Fast detta var nog lite mer haffsigt än de första.
Aja, nu bär det av till Uluru, alltså ayers rock, och det kommer nog bli skitfett. Är verkligen spänd på att komma ut i “the outback”. 6000km ska det köras på 10 dagar, dvs 3000km dit, 3000km hem. Vi hoppas på att kunna ta körningen på 3 dagar (heldagar och hålla hög hastighet) så vi kan slappa några dagar där, men vi får väla se hur det blir. Vi har iaf fått tag på en rätt najs bil! Aja, pics will come.
C ya later alligators (sånna vill jag dock undvika)

September 13th, 2009

River Fire – starten på Brisbane Festival

Igår var det River Fire, ett stort event som startar Brisbane Festival som pågår i tre veckor. Det var tokhäftigt, utan tvekan grymmaste pyrotekniska showen jag någonsin sett. I princip allt jag sett innan liknar en kinasmällare i förhållande till detta. Extra fräsigt var det med stridsflygplanen F-111 som öste förbi i överljudshastighet (tror jag). Andra gången gjorde de en “Dump & Burn” vilket ser sjukt fräsigt ut :) Kolla in videon här… (tyvärr bara de sista fem minuterna) Musiken som är i videon är samma som de pumpade ut längs med hela floden, så det är rätt soundtrack här också. Och vi hade sjukt bra platser att kolla ifrån. Magiskt var det.

September 5th, 2009

random quotes som beskriver livet

“Do not machine wash or tumble dry” means I will never wash this ever.

“I don’t understand the purpose of the line, “I don’t need to drink to
have fun.” Great, no one does. But why start a fire with flint and
sticks when they’ve invented the lighter?”

“I think part of a best friend’s job should be to immediately clear
your computer history if you die.”
Den har jag fan tänkt på jävligt många gånger. Till o med så att jag funderat på att skriva ett testamente där jag specificerar exakt vad som ska göras med datorn innan någon överhuvudtaget får nån slags publik tillgång till den. Har alltid tänkt mig att Einar vore rätt människa att styra upp, för han e skillad och tja, liksom brosha så han lär överleva hahah

“I can’t remember the last time I wasn’t at least kind of tired.”

“I hate being the one with the remote in a room full of people
watching TV. There’s so much pressure. ‘I love this show, but will
they judge me if I keep it on? I bet everyone is wishing we weren’t
watching this. It’s only a matter of time before they all get up and
leave the room. Will we still be friends after this?’”

Kanske inte den mest inspirerade postningen nånsin men, fan vad jag tycker de här grejerna stämmer. Hittat på denna sidan.

Imorgon ska jag dyka i Moreton Bay! FETT SOM FAN! Tre dyk från en awesome båt (well, tre dyk ifall vädret tillåter och det lär det göra). Kostar 180 dollar, dvs typ 1000kr, och då ingår hyra av utrustning och luft. Var iväg o köpte all övrig utrustning man behöver nu i veckan, blev dyrt. 276 dollar för mask, fenor, safety sausage, kniv, boots, snorkel och en liten påse att ha allt i. Speciellt masken är skitgrym, 58 gånger bättre än min gamla. Har aldrig testat en mask med så brett synfält innan, och dessutom passar den mitt ansikte helt perfekt. Liksom inte en chans att det läcker in vatten. Men, den var också hyffsat dyr, 100dollar, typ 600kr. Inte så farligt, men fortfarande… för dyrt för mig. Och jag fortsätter i sedvanlig stil med helsvart utrustning, fakking ninja liksom. Ska stabba lite hajar imorrn.

edit: hehe sov hos italienskan igår. najs.

This work is licensed under GPL - 2009 | Powered by Wordpress using the theme aav1