some mixed shit right about here
October 31st, 2009

Three down, one to go

Skrev tenta imorse och ägde upp den. Borde bli 7a eller 6a (7 e högsta betyg), men spelar inte nån större roll. Behöver inte ens bli godkänd på tentan för att bli godkänd i kursen. Presenterade vårt spel igår så nu är den kursen också klar. Det enda som är kvar är matte-tentan och den behöver jag bara bli precis godkänd på för att bli godkänd i kursen (fast det är håret då). Så, jag ska försöka fixa den. Tror det ska kunna gå, men är inte helt säker.

Aja, sen är det ledigt. Ska bli skönt att bli “fri” igen och kunna resa runt. Har kännts lite underligt den senaste tiden då jag varit så låst pga studierna, och när man väl är här i Australien vill man ju liksom verkligen resa runt o göra balla saker.

Var hos doktorn igår och axeln var bra sa dem. Så nu har jag lite diverse övningar jag ska göra varje dag för att stärka musklerna och ledbanden i axeln. Det bästa var när sjukgymnasten sa att det är ok att simma, bara jag tar det lugnt. Så direkt efter tentan imorse stack jag och simmade en kilometer och det var AWESOME! Efter det pluggade jag matte i 1,5timme och nu chillar jag hemma för det e så satans varmt. Imorgon blir det simning igen och mycket mer matte och samma på måndag, med skillnaden att jag ska skriva tentan då också. Så på måndag kväll e jag färdig med allt, FETT!!

Floden här i Brisbane. Bilden tagen på en nattlig promenad i hooden.

Floden här i Brisbane. Bilden tagen på en nattlig promenad i hooden.

October 28th, 2009

tentaplugg

Screen shot 2009-10-28 at 15.43.05

Del av förra årets mattetenta.

Dags att plugga matteformler så jag fixar tentan. Känner att det kan bli trixigt, men man får ju försöka.

Idag känns vädret ute väldigt mycket som isländsk sommar, vilket är trevligt och lite sådär mys-nostalgiskt. Det är typ 22-23 grader ute, duggregnar och himlen är grå. Känns faktiskt riktigt härligt. Jag tror min kropp är lite misstänksam till omständigheterna här, för det känns ganska underligt just nu. Borde ju vara höst, och på nått sätt så tror jag kroppens biologiska årstidsräknare är väldigt konfunderad nu. Får återkomma med fler observationer…

October 26th, 2009

Weee

Liten gubbe välter ofta stort hus.

Liten gubbe välter ofta stort hus.

Kommer nog gå över till att bara skriva korta grejer nu, så blir det inte så stor press på att skriva någe kul hehe.

Hittade ett najs ritprogram idag, gratis och bygger på adobe air-plattformen så det är cross-platform. Livebrush heter det förresten. Och det är ju helt fett för det blir snyggt när man ritar i det.

October 23rd, 2009

Dags för semester

Inte än, men snart. Terminen tar slut om 1,5 vecka för mig, då jag har min sista tenta den 2 november. Måste plugga som ett djur till den (knasig 3D matte). I övrigt är allt rätt bra här. Tre av fyra ämnen är jag garanterat godkänd i, det är bara matten som hänger över mig och jag är lite osäker på. Får hoppas på att jag fixar tentan helt enkelt!

Imorgon är det halloween-fest, men jag är ärligt talat inte alls speciellt sugen. Men men, har betalt 25 dollar för biljetten så jag ska gå, och jag kommer säkert bli mycket mer pepp när det väl drar ihop sig.

Men men, frågan är vad jag ska göra efter terminen tagit slut. Funderar på att åka ner till Nimbin och Byron Bay i nån vecka, fast är lite osäker. Ska till läkaren om en vecka och kolla axeln igen och förhoppningsvis börja med sjukkgymnastik och om jag kan börja simma igen så kommer jag gå lös eftersom mitt simkort bara gäller till typ den 16 november. Gymmar en del nu, fast har inte varit där den här veckan. Är ärligt talat rätt imponerad över vad jag pallar, måste ha med simningen och rökstoppet att göra. Nu har jag iofs rökt lite grann på senare tid, vilket inte är så bra. Började så smått när vi var på roadtripen eftersom det var semester, och nu blir det att jag tar nån cigg när jag dricker. Jag röker knappast varje dag, och aldrig mycket, men det är ändå lite dumt.

Har inte skrivit sen innan springbreak, vilket känns väldigt avlägset just nu. Kommer nog inte skriva om roadtripen eftersom det är så mycket, så ni får helt enkelt fråga mig när jag kommer hem. Jag har dock redigarat en massa bilder och nu finns de uppe här: http://gallery.smekbar.se/#4.0

Några smakprov:

uluru-1023

uluru-1045

uluru-1035

uluru-1099

Jeje, det är fredag och jag är rätt glad. Gjorde skitgod mat igår (lammfärsbiffar med blåmögelost i) som jag ska gå o värma nu! Ciao until next time!

This work is licensed under GPL - 2009 | Powered by Wordpress using the theme aav1